BI-studenter vinner pris ved Harvard Business School

Tre BI-studenter har vunnet en prestisjetung pris ved Harvard Business School. Tirsdag ble vinnerne av prisen for beste prosjektoppgave i 2011 annonsert i Boston, og de tre norske studentene vant i tøff konkurranse med studenter fra hele verden.

De tre studentene Javad Mushtaq, Rune Steihaug og Morten Finslo går siste året på Master of Science in Business and Economics ved Handelshøyskolen BI, og skrev vinneroppgaven som en del av et Harvard-basert kurs i strategi. Dette er andre gang studenter fra Handelshøyskolen BI leverer en oppgave som vinner prisen.

Alle de tre studentene tar strategi som spesialisering på Master of science-programmet ved BI. Kurset Strategies for Industrial Competitiveness er basert på et kurs i regi av Michael Porter ved Harvard Business School som fungerer som en modell for nærmere 100 andre tilsvarende kurs ved universiteter og høyskoler over hele kloden. Alle lærestedene sender inn den beste prosjektoppgaven fra sitt kurs til Harvard Business School som gjennom en nedsatt komité velger ut den beste oppgaven på verdensbasis.

Den norske vinneroppgaven handlet om Oslo Maritime Finance Cluster og ble levert inn i tilknytning til prosjektet Et kunnskapsbasert Norge som ledes av professor Torger Reve. Reve, som foreleser i BI-kurset Strategies for Industrial Competitiveness, deltar på seminaret ved Harvard Business School i Boston hvor han holder en presentasjon av Et kunnskapsbasert Norge. Han vil i denne forbindelse motta prisen på vegne av studentene.

Les mer på hegnar.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: